fbpx Skip to content
Menu

Avgifter och boka plats

Avgifter och rabatter

Inskrivningsavgift 250 eur

Skola 350 eur/v

Lunch, frukt och vatten är inkluderat i priset. Priser inkl. 21% IVA (spansk moms)

Rabatter

Familjerabatt
Vi erbjuder 15% rabatt på skolavgiften från barn nr 3.

Återkommande elev
Är eleven återkommande under samma termin eller följande termin, dras inskrivningsavgiften av från fakturan med skolavgiften.

Så här ansöker du om plats:

1. Ansök om plats i korttidsskolan.
Fyll i formuläret med era uppgifter samt önskade veckor.
Vi svarar på er förfrågan inom 24 timmar, finns det plats på önskade veckor betalar ni in ansökningsavgiften på 250 eur inom 2 veckor och märker betalningen med barnets namn och personnummer. När er betalning är oss tillhanda får ni en bekräftelse om att ni har er plats samt ett välkomstbrev med mer information.

Ni får en faktura på skolavgiften som skall vara betald inom 30 dagar eller senast 2 månader innan vald skolperiod startar.

Vid en ansökan som inkommer kortare än 2 månader innan vald skolperiod betalas fakturan med avgiften direkt, tillsammans med ansökningsavgiften så snart ni fått svar på er förfrågan att vi kan erbjuda er en plats.

2. Ansök om ledighet från er skola i Sverige.
När ni fått svar från oss att det finns en plats, tag kontakt med er nuvarande skola och ansök om ledighet eller om att få fullgöra skolplikten på annat sätt.

Vi rekommenderar er att som ett komplement till er ansökan om ledighet eller om att få fullgöra skolplikten på annat sätt bifoga vårt tilläggsbrev “Svenska skolan Estepona- Ett fullgott alternativ” till er rektor i Sverige. Hänvisa också gärna till vår hemsida https://www.svenskaskolanestepona.com där det finns ytterligare information.